Üzülmez, Sert Çıktı !
 Kartepe’nin her mahallesinde seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Kartepe Belediye Başkan adayı Hüseyin Üzülmez, umre, hasta ve esnaf  ziyaretlerinin yanı sıra farklı mahallelerde ev ve kahvehane toplantıları ile vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu amaçla Uzunçiftlik Emekevler mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Üzülmez, Kartepeli olmadığı yönünde ki söylentilere açıklama getirdi. Üzülmez,” Kartepe’nin Arslanbey mahallesinde doğdum. Herkes gibi eğitimimi tamamlamak için bir dönem Kartepemiz den ayrı kaldım. Bunu neden söyledim; bazı aday arkadaşlarımız benim Kartepeliliğimi tartışmaya açmışlar. Bazı yerlerde, toplantılar da. Şimdi benim Kartepeliliğimi tartışmaya açarlarsa bunun altından kalkamazlar. Çünkü ben, şu anda Kartepe’de beşinci kuşak bir ailenin efradıyım. Altıncı kuşağı da gördüm. Kartepeli olarak nefes alıp vermeye başladı. Umarım bu konu bir kez daha gündeme gelmez. Doğduğum, büyüdüğüm, yollarını arşınladığım  Kartepemize, kendimi borçlu hissettiğim için en önemlisi Allah’ın rızasına mazhar olabilmek için aday olarak karşınızdayım. Destekleriniz ve oylarınızla başkan olmam durumunda, mesaimin tümünü Kartepenin  marka bir ilçe olması için harcayacağıma, şaibeli hiçbir iş de yer almayarak, hesap veren bir anlayış sergileyeceğime söz veriyorum. Şeffaf ve adil bir yönetim anlayışı için desteklerinizi bekliyorum” dedi.

 

ÜZÜLMEZ, “BİRLİKTELİĞİMİZDEN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti ailemizin bir ferdidir diyen Üzülmez, muhalefet partisi adayının icraatleri ve projelerini anlatmak yerine, gerici bir tutum sergilediğini belirtti. Üzülmez, “ toplantı öncesinde gazetelere göz atıyordum da, siz de okumuşsunuzdur. Şimdi bakıyorum  da, muhalefet adayı sayın belediye başkanımıza sahip çıkacağını, sayın başkanımızdan yararlanacağını ve sayın başkanımıza haksızlık yapıldığını ifade ediyor. Demeçler veriyor. Arkadaşlar; bu bir hizmet yarışıdır. Bayrak yarışıdır. Özellikle vurgu yapmak istiyorum; partimiz, bakanım, milletvekilimiz, büyükşehir belediye başkanımız, ilçe başkanımız, teşkilatımız ve Ak Kartepeliler, Kartepe ilçesine hizmet etmiş herkese yapacağı gibi, başkanına sahip çıkar. Nasıl sahip çıkılacağını da, aday tanıtım törenimizde gösterdi. Bunu da inşallah herkes görmüştür. Birlikteliğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

VATANDAŞDAN ÜZÜLMEZ’E DESTEK

Soru cevap  şeklinde devam eden program, Emek evler mahallesi sakinlerinin destek mesajlarına konu oldu. Üzülmez, “Kartepe’nin sorunlarının çözümü noktasında dertlenen her vatandaşla beraber hareket edeceklerini belirtti. Mahalle sakinlerinden Necmi Kara, Üzülmez’e destek olarak her programda yer alan eski belediye başkanları ve belediye başkan aday adaylarını işaret ederek, “ eski belediye başkanlığı yapan belde başkanlarımızın her biri birbirinden değerlidir. Eğer 15 sene belediye başkanlığı yapmış bir Musa Coşkun; Hüseyin Üzülmez diyor ise, üstüne Osman Demiröz; Hüseyin Üzülmez diyor ise Suadiye’de Veli Koca Hüseyin Üzülmez diyor ise bizler de elbette Hüseyin Üzülmez diyeceğiz” diyerek destek vereceklerini belirtti. Programlar esnasında Üzülmez’e ilçe başkanı Hasan Kandaz’ın yanı sıra, İl genel meclisi başkanı Fahim Kılıç, Uzunçiftlik eski belediye başkanlarından Osman Demiröz, belediye başkan aday adayı Ali Koç ve Ergün Berdan, Kartepe SKM Başkanı Muharrem Top, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları, belediye meclis üyesi aday adayları, ilçe yöneticileri Ak Parti Emekevler mahalle başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Kahvehane toplantısı sonrasın da, Emekevler mahallesi sakinlerinden Koca ailesi ile de bir araya gelen Üzülmez, Koca ailesi ve akrabaları ile bir süre sohbet de bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817