Üzülmez, Tarakçı Kardeşlere Örnek İşyeri Belgesi Verdi
 Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından ilçe esnafları arasında yapılan değerlendirmeye göre belirlenen işletmelere örnek işyeri, işletme sahiplerine de teşekkür belgesinin verildiği uygulama kapsamında Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Tarakçıoğulları Lokantası sahibi Tarakçı Kardeşlere örnek işyeri ve teşekkür belgesini verdi.

 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, mal ve hizmetlerde daha kaliteli, iş ahlakına bağlı, hijyen koşullarına uyan, dürüst ve hassas ticaret anlayışı ile çalışan işletmelerin artması ve bu tür işletmeler arasında rekabet ortamı oluşturmak için örnek işyeri projesini ilçede hayata geçirdi. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in talimatları doğrultusunda Belediye Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimler sonunda, belge almaya hak kazanan işletmelere belgeleri de Başkan Üzülmez tarafından veriliyor. Son olarak Köseköy Mahallesi’nde faaliyet gösteren Tarakçıoğulları Lokantası’na örnek iş yeri belgesi veren Başkan üzülmez işletme sahipleri Kazım, Hüseyin ve Selami Tarakçı kardeşlere belgelerini, işyeri ziyareti sırasında takdim etti.

Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri tarafından örnek işyeri seçilen işletme sahiplerini tebrik eden Başkan Üzülmez, “Kartepe Belediyesi olarak uygulamaya başlattığımız örnek iş yeri çalışması ile esnafımızı takdir etmenin yanında bu belgeyle diğer esnaflarımızı teşvik etmiş olduğumuzu düşünüyorum. Gıda işinde daha çok önem arz eden hijyenik olma, temizlik, vatandaşa sunumdaki kaliteyi artırması noktasında bu uygulamalarından dolayı işyeri sahiplerini tebrik ediyorum” dedi.

 Başkan Üzülmez’in elinden “Örnek İşyeri” ve “Teşekkür Belgesi”ni alan Tarakçı Kardeşler de, “Böyle bir belgeye layık gördüğünüz için teşekkür ederiz” dediler. Kartepe ilçesindeki örnek işyeri ve teşekkür belgesi dağıtımları diğer iş kollarında önümüzdeki süreçte de sürecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817