Üzülmez, TDBB Toplantısına Katıldı
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun başkanlığını yaptığı Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) İstanbul Zeytinburnu’ndaki genel merkez binasında yeni dönem ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Geçtiğimiz haziran ayında gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda yönetim kurulu üyeliğine seçilen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de 25 kişilik yönetim kurulu üyesi ile toplantıda hazır bulundu.

30 Mart yerel seçimleri ardından haziran ayında olağanüstü genel kurul toplantısı ile yeni yönetim kurulunu oluşturan TDBB, ilk yönetim kurulu toplantısını da birlik başkanlığını da yürüten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu nezaretinde İstanbul’daki genel merkez binasında gerçekleştirdi. 10 farklı ülkeden 200 belediye başkanı ve meclis üyesinin üyesi olduğu TDBB’nin 25 kişilik yönetim kurulunda yer alan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, yeni yönetim kurulu toplantısında yerini aldı.

TDBB yönetim kurulunda yer alan Başkan Üzülmez, birlik başkanlığını da yürüten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte önemli bir görev daha üstlenmenin sorumluluğu ve bilinci ile yerel yönetimlerle ilgili bilgi ve tecrübelerini ulusal ve uluslararası paydaşları ile paylaşacak olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817