banner2779
banner2752
banner2750

ÜZÜLMEZ, TEMİZLİK PERSONELLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ
 Havaların ısınması ile insanların doğayı daha çok tercih ettiği dönemlerin başladığı şu günlerde Kartepe’deki temizlik çalışmaları da hız kazandı. Eşsiz doğa güzelliklerine sahip Kartepe’deki turizm odaklı çalışmalara katkı verecek temizlik çalışmalarını önemseyen Başkan Üzülmez de “Daha Temiz Bir Kartepe” hedefiyle yürütülen çalışmaları yakından takip ediyor. Bu kapsamda saha denetimleri çerçevesinde Temizlik İşleri Müdürlüğü Garaj Alanında teftişte bulundu.

Üzülmez, Temizlik ve AGM’yi Denetledi

Temizlik İşleri Müdürü Sinan Şahin ve saha amirlerinden temizlik çalışmaları hakkında yerinde bilgiler alan Başkan Üzülmez, vatandaşın çöpte ki altınını bulup teslim eden çalışanlarını da tebrik etti. Başkan Üzülmez, garaj yanında kurulan ve açılışa hazırlanan Atık Getirme Merkezini (AGM) de gezdi. Tesisin araç içi yol çizgileri gibi detay eksikliklerinin kısa zamanda tamamlanmasını isteyen Başkan Üzülmez, “Türkiye’ye model olacak AGM için hazırlıklarımız tam olsun” dedi.

“Şimdi Kartepe Zamanı” sloganıyla çıktığımız hizmet yolunda her yönüyle örnek bir ilçe olmak için çalıştıklarını hatırlatan Başkan Üzülmez, “İlçenin imajına katkı sağlayacak çalışmaları çok önemsiyoruz. Modern belediyecilik gereği olan hemşehrilerimizin taleplerine karşılık verecek çalışmalar çerçevesinde projelerimiz hayat bulmaya devam ediyor. Kartepelinin layık olduğu standartlara ulaşma sürecinde hepimiz üzerine düşeni yapmaya devam edeceğiz. Bu sayede Kartepe her yönüyle örnek bir ilçe olacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751