Üzülmez, Vali Güzeloğlu'nu Ziyaret Etti
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Vali Ercan Topaca’nın yerine ilimize yeni atanan Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, günün hatırasına valiye kahve fincan seti de hediye etti.

Kartepe ile ilgili projelerini de Vali Güzeloğlu ile paylaşan Başkan Üzülmez, “Devlet kurumlarında ve hizmette devamlılık esastır, bu düşünce ile geçmiş tecrübelerinizle Kocaelimize de değer katacağınıza olan inancımız tamdır. Kartepe Belediye Başkanı olarak ilçemizde hayata geçirmeyi hedeflediğimiz vizyon projelerimizde şahsınız nezdinde hükümetimizin de desteğini alarak, güzel ve hayırlı hizmetlere imza atmayı diliyorum. Yeni görev yeriniz hem siz hem de Kocaelimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Kocaeli için güzel ve kalıcı hizmetler yapma hedefindeki Vali Güzeloğlu da, makamında kabul ettiği Başkan Üzülmez’e nazik ziyareti ve iyi niyet dilekleri için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817