Üzülmez, Vuslat Platformu’nun konferansına katıldı
 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu Uluslararası Vuslat Derneği- Vuslat Platformu’nun şubat ayı konferansına katıldı. Konferansta konuşan Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi Prof. Dr. İbrahim Kalın, “Yeni Türkiye’nin yolu köklerimizle doğru ilişki kurabilmekten geçiyor” dedi.

Sivil ve kamusal hizmetler yürüten kurumları desteklemek ve yönlendirmek vizyonu ile faaliyet gösteren Vuslat platformunu etkinlikleri şubat ayında Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi Prof. Dr. İbrahim Kalın’ın konuşmacı olarak katıldığı konferans ile sürdü. Seçkin konukların ağırlandığı Üsküdar’da düzenlenen aylık konferansın davetlileri arasında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de yer aldı. Başkan Üzülmez, Uluslararası Vuslat Derneği Başkanı Mimar Hamza Cebeci’ye nazik daveti için teşekkür ettiği konferans öncesi Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi Prof. Dr. İbrahim Kalın ile de ayaküstü sohbet etti ve Kartepe’ye davet etti.

Aralarında Başkan Üzülmez ile Türkye’nin ve Avrupa’nın farklı bölgelerinden davet edilen 400 kişilik bilim insanı, işadamı ve bürokratlardan oluşan seçkin davetli topluluğu konferansta hazır bulundu. Uluslararası Vuslat Derneği tarafından düzenlenen “Ufuktaki Yeni Türkiye” konulu konferansta konuşan Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi Prof. Dr. İbrahim Kalın, “Derin köklerimizle bir medeniyet oluşturma ilişkisini doğru kurabildiğimiz zaman Yeni Türkiye’yi inşa etme imkanımız mutlaka olacak demektir” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817