banner2779
banner2752
banner2750

Üzülmez, yeni okul binasını gezdi
 Kartepe ilçesinin önemli değerlerinden biri olan Kocaeli Üniversitesi Kartepe Atçılık Meslek Yüksekokulu yeni eğitim öğretim yılında yeni binasında hizmet verecek. Atçılık MYO yönetimine ziyarette bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, eğitim kompleksinin ilçeye ve üniversite camiasına hayırlı olmasını diledi.


2002 yılında Türkiye Jokey Kulübü ile yapılan protokolle atçılık üzerine kurulan KOÜ Kartepe MYO, 2014-2015 eğitim öğretim dönemini, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yapılan yeni eğitim yerleşkesinde tamamladı. Bugüne kadar 11 dönemde 400 dolayında mezun veren MYO, Kartepe Hipodromu yanında 26 dönüm arazi üzerindeki yeni yerleşkesinde barındırdığı 1 konferans salonu, 1 laboratuvar, 2 amfi, 20 box’lık tam donanımlı ahırları, engelli çocuklara terapi yapılan kapalı manej ve oyun parkı ile hizmet verecek.


Yeni yerleşkesine kavuşan Kartepe Atçılık MYO’ya ziyarette bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e, MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erdener Balıkçı ve İdari İşler Sorumlusu Ayla Dereli kompleksi gezdirdi. Yeni binasında yeni mezunlar verecek okulun ilçeye yakışan bir hüviyete kavuşturulmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Üzülmez, “Böylesi güzel bir yapıda eğitim alacak şanslı öğrencileri şimdiden tebrik ediyorum. Sizlerin idareciliğinde, alanında başarılı olacak genç yeteneklerin ülkemize kazandırılacak olması bizleri de mutlu etmektedir. Yeni yerleşkeniz ilçemize, öğrencilerimize ve üniversite camiasına hayırlı olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751