banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Üzülmez, Yılmaz’ı Ağırladı
 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, dün ziyaretine gelen Ak Parti Kocaeli 5. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Akif Yılmaz’ı makamında ağırladı.

Yaklaşan 7 Haziran genel seçimleri öncesi Ak Parti milletvekili adaylarından Mehmet Akif Yılmaz beraberinde, Ak Parti Kartepe SKM Başkanı Ali Koç, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Ak Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Ağra ile birlikte Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in konuğu oldu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Üzülmez, milletvekili adayı Yılmaz’a halka hizmet adına çıktığı zorlu yolda başarı diledi. Başkan Üzülmez, “Ak Parti’de milletvekili adaylarının belirlenmesi ardından sayın başbakanımız ve bakanımız tarafından hedefimiz 9 en az 8 olarak açıklandı. Kartepe ilçesinde başta ilçe başkanımız olmak üzere, ana kademe üstüne düşen sorumlulukları her zaman fazlasıyla yerine getiriyor. Kartepe’den desteğimiz ve çalışmalarımız birlik beraberlik içinde aralıksız devam edecek. Hem Türkiye hem Kocaeli genelinde hedefe ulaşmanın mutluluğunu 7 Haziran akşamı Ak Parti İl Başkanlığı’nda hep birlikte paylaşmayı diliyorum. Ama öncelikle başta şahsınıza, ailenize, ilimize ve memleketimize adaylığınız hayırlı olsun. İnşallah Milletvekilliği döneminde de hayırlı hizmetler yapacağınıza kuşkumuz yoktur. Bizler de burada sizlerin hizmetleri ile gurur duyacağız. Allah yolunuzu, yolumuzu açık etsin” dedi.

Ak Parti’nin tüm kademelerinde canla başla bir çalışma olduğunu belirten Yılmaz, “Bir seçim kazanıldıktan sonra hemen diğer seçime hazırlanılıyor. Ak Parti’yi diğer partilerden ayırt eden ve takdir gören çalışmada bu. Ülke adına ve geleceğimiz adına herkes inançla, aşkla, sevda ile bir çalışma içinde olması sayesinde Ak Parti bugünlere kadar taşındı. Millete ve ümmete dair bu sevdanın sonucu azimli çalışma ile bahsedilen başarıyı da beraberinde getireceğine canı gönülden inanıyorum. Hep birlikte bu yoldayız. Derdimiz belli milletin derdini dertlendiğimizi herkes farkediyor. Hizmetlerimizi de farkediyor. Belediyecilik anlayışımızı bugün düşünün, liderimiz 1994 yılında İstanbul’u almış ve dünyanın metropolü bu zihniyetin elinde. İnsanlar eski yaşadıklarını bildiği için eski Türkiye’ye dönüşün olmasını istemiyor. Bu dönüşün olmaması gerekiyor ki millette bunu istemiyor ve Allah’ın izniyle bu seçimde de Ak Partiye devam diyecek. Bu da bizlerin gayretleriyle olacak. Ne kadar çalışma o kadar başarı. Zahmetsiz rahmet olmuyor. Biz o zahmete talibiz. Kadrolarımızla, teşkilatlarımızla tüm dostlarımızla sahada insanımıza giderek derdimizi anlatacağız ve sevdamızı paylaşacağız. Onlarla hiç temasımız kopmuş değil belediyelerimiz o temasın en güzel örneği. Sosyal belediyecilik anlayışı ile bugüne kadar Ak Parti iktidarının devamının en önemli unsuru” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826