Üzülmez’den, Cumhurbaşkanına Hediye Halı
 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, geçtiğimiz hafta sonu ilimize gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı forsu ve kendi fotoğrafının da yer aldığı dokuma halı hediye etti.

Geçtiğimiz hafta sonu Kocaeli 6. Açılış Bayramı nedeniyle ilimize gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ıKartepe’deki Garnizon Komutanlığı’nda, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte karşılayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hoş geldin dileklerini bizzat iletme fırsatı bulan belediye başkanlarından biri oldu.

 

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde Kartepe’de karşılanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ilçede ağırlamaktan duyduğu memnuniyetin ifadesi olarak, cumhurbaşkanlığı forsu ve kendi fotoğrafı bulunan dokuma halıyı Cumhurbaşkanına hediye etti.

 

Üzülmez: Onur duydum

 

Başkan Üzülmez, “Ülkemizin gelişmesi, kalkınması ve daha parlak yarınlara ulaşabilmesi adına kendimize örnek olarak aldığımız liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyduk. Siyasi yeteneği, ekip çalışmasına verdiği önem, insan kaynakları ve mali konulardaki başarılı yönetimiyle dünyaliderlerinden biri olmayı başaran Cumhurbaşkanımıza olan sevgimizin bir ifadesi olarak, belediye çalışanlarımızdan Özcan Aktaş’ın kendi imkanları ile hazırlattığı, el emeği bu hediyeyi kendilerine takdim etmekten onur duydum.  Kartepe ve Kocaeli’ne verdiği değeri yakından bildiğimiz Cumhurbaşkanımızın koyduğu hedeflere ulaşılmasında Kartepe olarak biz, her zaman destek olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817