banner2779
banner2752
banner2750

Üzülmez’den haftasonu mesaisi
 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu gerçekleştirdiği hasta ziyaretleri ile vatandaşlara moral vermeye devam etti. Köseköy bölgesinde yaşlı ve hasta ziyaretlerinde bulunan Başkan Üzülmez, kanaat önderleriyle de fikir alış verişi yaptı.

Cumartesi günü Köseköy’de bir dizi inceleme ve temasta bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, beraberinde meclis üyesi Ahmet Sağırkaya ve Muhtarlar Masası Koordinatörü Şemistan Subaşı ile yaşlı ve hasta ziyaretleri de yaptı. Öğle namazını Merkez Park Camii’nde kılan başkan ve beraberindekiler bölgenin kanaat önderleri ile sohbet etme imkanı buldu. Başkan Üzülmez cami çıkışı karşılaştığı Kazım Balkaya’ya da geçirdiği rahatsızlık sonrası ayaklanıp tekrar cemaate katılmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yaşlı ve hasta ziyaretleri kapsamında ev ziyaretlerini, geçirdiği operasyon sonrası evinde istirahat eden Ali Morgül ile sürdürdü. Başkan Üzülmez, İstasyon Mahallesi’nde Köfteci Ali olarak tanınan Morgül’ü evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Yürüme egzersizlerine başlayan Ali Morgül’ü keyifli gören Başkan Üzülmez, “Hastalıklarda en önemli unsur hastalarımızın morallerini yüksek tutmalarıdır. Ali amcanın da moralini yerinde görmek bizleri sevindirdi. Kendisine ve tüm hastalarımıza Allahtan acil şifalar dilerim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751