banner2779
banner2752
banner2750

Üzülmez’den hasta ziyareti
 Yoğun iş temposunda mesai saatleri dışında hasta ve yaşlı ziyaretlerini gerçekleştiren Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, önceki akşamda Metin Çomaklı’yı evinde ziyaret etti.

 

Göreve geldiği günden beri halkın iyi ve kötü gününde yanında olamaya çalışan ve ilçe halkının takdirini toplayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, önceki akşam da hasta ve yakınlarına moral veren ziyaretini İstasyon Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Kartepe Erzurum Aşkale Demirkıran Köy Derneği Başkanı Metin Çomaklı’yı evinde ziyaret eden Başkan Üzülmez’e koordinatörler Yusuf Özdemir ve Şemistan Subaşı ile Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri ve mahalle temsilcileri de eşlik etti. İstasyon Mahallesi’nde ikamet eden kanaat önderi Metin Çomaklı da, acil şifa dileğinde bulunan Başkan Üzülmez ve beraberindekilere ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

Vatandaşların acılarını ve dertlerini paylaşma, onları önemsediklerini ve unutmadıklarını gösterme adına bu ziyaretleri gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Üzülmez, ilçedeki yaşlı ve hasta vatandaşlara yönelik ziyaretlerini yoğun çalışma temposu içinde periyodik olarak devam ettirdiğine dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751