ÜZÜLMEZ'DEN İSTASYON MAHALLESİ'NE  KÜLLİYE VE MEYDAN  PROJESİ MÜJDESİ
 İlçenin geleceğini şekillendirmek için göreve geldiği günden beri vizyon projelerini şeffaf bir yönetim anlayışı ile Kartepelilerin hizmetine sunan Başkan Üzülmez, modern bir projenin daha startını verdi. Başkan Üzülmez bu kapsamda Kartepe’nin en merkezi ve yoğun mahallerinden biri olan İstasyon Mahallesi ve yürüyüş yolu güzergahını canlandıracak projeyi ve detaylarını kamuoyunun beğenisine sundu.

 

Kartepe’nin Çehresi Değişiyor

 

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yaptığı açıklamada proje ve detaylarla ilgili şunlara değindi: Allah vergisi doğal güzellikleri ile adeta yeryüzü cenneti olan Kartepemiz’e bizler de hizmet ederek insan eli ile güzellikler katmak istiyoruz. Kocaeli Kent Merkezi’nden gelen yürüyüş yolu Kartepemiz’de son buluyor ve İstasyon Mahallemizin içinden geçiyor. Çok kısa bir süre önce İstasyon Mahallemize yaptığımız Bisiklet İstasyonu ile halkımızı spor yapmaya teşvik ettik ve bu projemiz son derece ilgi gördü. Özellikle akşam saatlerinde vatandaşlarımızın yürüyüş yolunu kullandığını görüyoruz. Bu yol üzerinde vatandaşlarımızın sosyalleşebileceği tesislerin bir an evvel yapılması ve mevcut canlılığı arttırmak için kolları sıvadık. Bu doğrultuda içinde mahalle konağı, KAR-MEK kurslarının yapılabileceği alanlar, kütüphane, emekli evi, kafetarya ve dükkanlar, büfe, bay bayan ve engelli tuvaletler, gasilhane, morg ve ibadethaneden oluşan dev bir külliye kompleksini İstasyon Mahallemize ve yürüyüş yolu aksına kazandırmak istiyoruz. Ayrıca yine vatandaşlarımızın kullanabileceği bir meydan ve yeşil alanı halkımıza armağan etmek istiyoruz. Şu an proje aşamasında olan bu çalışmanın müjdesini şimdiden vermek istiyorum. Siz değerli Kartepeliler her zaman her şeyin en iyisine layıksınız. İnşallah çok kısa sürede böyle güzide bir eseri Kartepemiz’e kazandıracağız. Bu heyecan ve şevkle durmak yok yola devam diyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817