ÜZÜLMEZ’DEN KUTLU DOĞUM MESAJI
 Peygamberimizin sevgi, saygı ve kardeşlik mesajlarının daha da anlaşılarak hayatımıza aktarılmasına katkı sağlanması gerektiğini hatırlatan Başkan Üzülmez,

“Sevgili Peygamber efendimizin, alemlere rahmet olarak gönderilişinin 1445. Yıldönümünü kutlamaktayız. Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim, O’nun aracılığıyla indirilmiş; o büyük mesaj, peygamber efendimizin tebliğiyle insanlığın kurtuluşuna öncülük etmiştir. Peygamber efendimiz, bu kutlu günden bu zamana kadar örnek ve güvenilir yaşantısıyla tüm insanlığı aydınlatmış, hakikatin ve doğruluğun sadık bir emanetçisi olmuştur.

Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle, karanlıkların yeniden aydınlanmasını, kan ve gözyaşının eksik olmadığı dünyamızda, ebedi mesajın da yer alan huzur ve kardeşliğin tüm dünyada egemen olmasını diliyorum. Peygamber efendimizin, hakikati; barış ve kardeşlik mücadelesi ile açtığı bu kutlu yolu rehber edinerek efendimizin emanetine sahip çıkmalı, içinde bulunduğumuz bu dünya halini yeniden düşünmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle sevgili Peygamberimizin kutlu doğumunu tebrik ediyorum. Kutlu Doğum Haftası’nın dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliği pekiştirmesi ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817