Üzülmez'den Ramazan Bayramı Mesajı
 Kartepe  Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez , Kartepeli’lerin bayramını kutladı. Üzülmez , bayramın birinci günü de ilçe halkıyla bayramlaşacak.

 

Başkan Üzülmez, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında sevgileri birleştiren, kardeşlik duygularını pekiştiren Ramazan Bayramı’nın yurdumuza ve insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesi dileğinde bulundu.

Ramazan ayı boyunca yaşanan birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yaşamın her anında ve her alanında sürdürülmesini temenni eden Üzülmez şunları kaydetti;

“Bayramlar; insanların dargınlık ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak birbirine yaklaştığı, yüreklerindeki sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının güçlenmesine vesile olan çok özel günlerimizdir. Bu duygularla, Saruhanlılı hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlarken;  Gazze’ deki insanlık ayıbının bir an önce son bulması, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunarım.”

Başkan Üzülmez , Ramazan Bayramının birinci günü 11:30 da, Uzunçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan kent bayramlaşmasına tüm Kartepeli  hemşehrilerini davet ediyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817