Üzülmez’den Rektör Hülagü’ye Hayırlı Olsun Ziyareti
 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğüne atanarak kısa bir süre önce görevine başlayan Prof. Dr. Sadettin Hülagü’yü makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

KOÜ Rektörlük binasında gerçekleşen nezaket ziyaretinde Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yeni rektörü kutladı. Rektör Prof. Dr. Hülagü’nün yeni görevinde başarılı olacağına inandığını ifade eden Başkan Üzülmez, “Sizlerin görev alması ile bugüne kadar başarılarıyla adından söz ettiren üniversitemizin yakaladığı başarı çıtasının daha yukarılara çıkacağına inancımız tamdır. Bu konuda üzerimize düşen bir görev olursa her zaman yanınızda ve destek olmaya hazırız” dedi.

Başkan Üzülmez’in nazik ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Hülagü, “Hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Her şey ilimizin ve üniversitemizin başarısı için. Kartepe’deki güzel çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Akademik anlamda her zaman sizlerin yanınızdayız” dedi. İçilen çay eşliğinde süren sohbet sonunda Başkan üzülmez, Rektör Hülagü’ye anı olarak kahve fincan seti hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817