ÜZÜLMEZ’DEN SAĞLIK ATAĞI
 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçe halkının ihtiyacı olan hizmetlere cevap verebilmek için sağlık alanındaki sorunların çözümüne yönelik girişimlerini de aralıksız sürdürüyor. Sağlık alanında hızlı ve sonuç odaklı ilk adımlar, Başkan Üzülmez’in ısrarlı takibi sonucunda gerçekleşti. Bu dönemde, Semt Polikliniği’nde mesai saatleri dışında gece 24.00’e kadar hizmet sunulması yanında, özel girişimci vasıtasıyla da acil müdahale gerektirmeyen serum takılması, enjeksiyon yapılması, tansiyon ölçümü gibi işlemlerin verileceği sağlık kabini ilçe halkına hizmet vermeye başladı.

 

Ücretsiz sağlık hizmeti noktasında eksikliğin giderilmesi adına KOÜ ile de işbirliğinde bulunan Kartepe Belediyesi, halka hizmet boyutunda önemli bir projeyi de hayata geçirmeye hazırlanıyor. Kocaeli Üniversitesi ile ortaklaşa planlanan, poliklinik hizmetlerinin sunulacağı ÜNİBEL Projesi ile ilgili protokol çalışmalarını görüşmek üzere KOÜ heyeti Başkan Üzülmez’i makamında ziyaret etti.

 

Üzülmez’den Israrlı Takip

Ziyarette KOÜ Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu ve Hastane Başmüdürü Halit Apak’ı makamında ağırlayan Başkan Üzülmez’e, Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır ve Başkan Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Levent Atalı da eşlik etti. Başkan Üzülmez, heyetle protokol üzerinde ilk çalışmayı yaptı. İlçede Ünibel hizmeti verilecek yerin tespiti ve işleyişi ile ilgili süreci heyet ile değerlendiren Başkan Üzülmez, “Halkımızın hak ettiği beklentilere karşılık verecek çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. İlçemizin en önemli ihtiyaçlarından biri olduğunu bildiğimiz, sağlık hizmetlerindeki boşluğu doldurmak üzere, girişimlerimiz kararlılıkla devam edecek. İnşallah hizmete açıldığında bu mutluluğu hemşerilerimizle birlikte paylaşacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817