banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ÜZÜLMEZ'DEN YAZ SPOR OKULLARINA ZİYARET
 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, çocukların nitelikli vakit geçirebilmeleri için açılan yaz spor okullarını gezdi. 21 Temmuz’da başlayan Kartepe Belediyesi Yaz Spor Okulları, 16 tesiste 21 eğitmen gözetiminde eğitimlerine devam ediyor.

 

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez verilen eğitimleri yerinde görüp incelemek içinyaz spor okulu tesislerini ziyaret etti. Burada çocuklarla şakalaşıp onların isteklerini dinleyen Başkan Üzülmez, yaz aylarında boşa çıkan çocukların sosyal ve fiziksel gelişimleri için yapılan bu faaliyetlerin çok önemli olduğuna dikkat çekti. Başkan Hüseyin Üzülmez, yapılan bu sosyal ve spor faaliyetleri sayesinde çocukların kötü alışkanlıklardan da uzak durduğunun altını çizdi.

 

Kartepe Belediyesi Yaz Spor Okulları eylül ayına kadar 3000 öğrenciye 9 branşta eğitimler vermeyi planlıyor.

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826