ÜZÜLMEZ’DEN YOĞUN HAFTA SONU PROGRAMI
 İyi günde de kötü günde de vatandaşların yanında…

 

Yoğun haftasonu mesaisine Cuma akşamı Sukay’da teşkilat birim başkanlarına verdiği toplantı ile başlayan Belediye Başkanı Üzülmez, programlarına Cumartesi ve Pazar günleri katıldığı; Dumlupınar,  Suadiye,  Köseköy,  Derbent,  Avluburun, Hacı Mustafa, İstasyon, Şefkatiye, Sarımeşe, Eşme, Atakent, Derbent ve Rahmiye mahallelerindeki hemşerilerinin düğün ve sünnet cemiyetleri ile devam etti.

 

Başkan Üzülmez Cumartesi günü ayrıca, Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Arat’ın oğlu Enes Arat’ın Derbent Uygulama Otelindeki düğününe de katıldı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, AKP milletvekilleri Zeki Aygün, İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AKP Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve KOÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır’ın da aralarında bulunduğu düğünde genç çiftin nikahlarını Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıydı.

 

Pazar günü programına AK Parti Kocaeli Teşkilatı’nın 79. İl Danışma Meclisi ile başlayan Başkan Üzülmez ilçedeki ziyaretlerine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’la birlikte devam etti. Bakan Fikri Işık ve Başkan Üzülmez ilk olarak Hacı Kuru’nun sünnet olan torunlarını evlerinde ziyaret ederken, burada Suadiye’li mahalle sakinleriyle de sohpette bulundu. Bakan Fikri Işık ve Başkan Hüseyin Üzülmez daha sonra da AK Parti Meclis Üyesi Akif Polat’ın dedesi emekli müftü Abdulbari Polat’ı evinde ziyaret etti.

 

Programına akşamüstü de Seka Park Otel ve Lastik İş’deki cemiyetlere katılarak sürdüren Üzülmez, yoğun bir hafta sonunu daha geride bıraktı.

 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817