“Üzülmez’e Destek Çığ Gibi Büyüyor”
 Kartepe Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında Kartepe’de her gün farklı mahallelerde toplantılar yaparak halkla bir araya gelmeye devam eden Üzülmez’e, gün boyu Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün eşlik etti.

Güne Hacı Halim mahallesi esnaf ziyaretleri ile başlayan Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve Üzülmez, bölgede hasta ve umre ziyaretleri gerçekleştirdi. İkindi namazı sonrasında, Cami cemaati ile çay ocağında sohbet eden Aygün, 17 Aralık Operasyonu ve ardında ki oyunlar hakkında camii cemaatini bilgilendirdi.

 

AK GENÇLERDEN YOĞUN TEZAHÜRAT

İstasyon mahallesinde gençlerle bir araya gelinen organizasyonda Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve Hüseyin Üzülmez’e, İlçe başkanı Hasan Kandaz, Gençlik Kolları başkanı Mete Aydın ve Partililer dahil oldu. Heyet, Muhtarın kahvesinde gerçekleşecek olan toplantıya gençlerle kol kola gittiler. Program alanına gençlerin yoğun slogan ve tezahüratları eşliğinde yürüyen Aygün ve Üzülmez’i alanda kalabalık bir gurup alkışlarla karşıladı.

 

AYGÜN, “BİZ SİZE HİZMET VERDİK Mİ , VERMEDİK Mİ ?”

Temel amacımız sizlere hizmet etmektir diyen Aygün konuşmasına, “Ak Kadrolar olarak 2002 de iktidara geldiğimiz günden bu yana dönem dönem ilimize gelerek halkımızla hasbihal ettik. Çünkü siyaseti biz sizlere hizmet aracı olarak görüyor, ideolojik bir araç olarak görmüyoruz. Eğer ideolojik bir araç olarak görürseniz hizmet veremezsiniz. 17 Aralık operasyonu iyi analiz edilmesi gereken bir süreçtir. Ülkemizin istikrarı ve yükselişi birilerini rahatsız ediyor. Siyaset bir hizmet aracı olduğuna göre sizler bir durum tespiti yaparak oylarınızı kullanmalısınız. Biz size hizmet verdik mi, vermedik mi ? İradenizle buna karar verecek olan sizlersiniz. Bu seçim, sen ben olayından çıkmıştır. Bu seçim Kartepe belediye başkanını seçme olayından çıkmıştır. Bu seçim Türkiye üzerine oynanan oyunu bozma seçimidir. Desteklerinizle bu oyunu bozacağınızı düşünüyorum” diyerek devam etti.

 

ÜZÜLMEZ, “SİZLERİN BOYNUNU BÜKECEK HİÇBİR ÇALIŞMANIN İÇERİSİNDE YER ALMAYACAĞIM”.

Kartepe için çok önemli projelerimiz var diyen Üzülmez, “ bir kaçını kamuoyuyla paylaştığım ve kısa bir zaman sonra tamamını açıklayacağım projeler birilerine göre hayal edilemiyor, çok uçuk bulunuyor. Bu projeler hayata geçtiği  ve Kartepemiz de uygulanmaya başlandığı zaman onlarında takdir edeceğini düşünüyorum. Önce Allah’ın takdiri ve sonra sizlerin de desteklerinizle adaylığım başkanlığa dönüşürse, sizlerin boynunu bükecek hiçbir çalışmanın içerisinde yer almayacağımı, emanetinize kendi malımdan canımdan daha fazla önem göstereceğime sizlerin huzurunda söz veriyorum. Başbakanımıza Kocaeli’nin en yüksek oy oranını hediye etmek için desteklerinizi bekliyorum” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817