banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ÜZÜLMEZ’E VEKİLLERDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
 Allah Hayırlı Etsin

Vekillerin nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Üzülmez, “Allah hayırlı etsin, hayırlı hizmetlere vesile olsun” dedi. Başkan Üzülmez, “Sayın Vekillerimiz, Ak Parti Ailesi için birer nefer gibi çalışarak, milletin vekili olma onuruna sahip oldular. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Başkanımıza teşekkür ederim

Belediye Başkanı Üzülmez’i makamında ziyaret eden Vekil Çakır’a Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Ak Parti Kartepe Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Yusuf Özdemir de eşlik etti. Vekil Çakır, “1 Kasım seçimlerinde beraber güzel bir saha çalışması yaptığımız belediye başkanlarımıza hem teşekkür etmek hem de hasbihal etmek amacıyla ziyarette bulunuyoruz.1 Kasım seçimlerinin Türkiye’ye getirdiği rahatlama çerçevesinde hem belediye çalışmaları hem de bizim birlikte ne yapabileceğimizin istişaresini yapmış olacağız. Tekrar seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

Kocaeli Halkına Hizmetkarlık Yapacağız

7 Haziran - 1 Kasım seçimleri arasında geçen süreci Ak Parti’nin çok iyi değerlendirdiğine dikkat çeken Milletvekili Cemil Yaman, “Ak Parti özelinde 7 Haziran bir milattır. 7 Haziran seçimlerinde halkımız bize çok güzel bir mesaj verdi. Demokrasimizin gelişmesi için önemli bir mesajdı. Ak Parti halkın verdiği bu mesajı çok iyi algıladı ve çok iyi yorumladı. İl ve ilçe teşkilatlarımız bu algıyı halkımıza çok iyi anlattı. Bunu gören halkımızda üzerine düşeni yaptı ve Ak Partiyi tek başına iş başına getirdi. Biz de halkımıza ve Kocaelimize hizmetkarlık yapacağız” dedi.

Üzülmez, projelerini paylaştı

Kartepe’yi de önemsediğini kaydeden Vekil Yaman, “Kartepemiz turizm sektörü için bir cazibe merkezidir. Kartepe’nin tanıtımı için biz de elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi. Kartepe’den seçilen Başkan Üzülmez’in geleceğin Kartepesini inşa edecek projelerine destek olma noktasında üzerine düşenleri yapmaya hazır olduğunu ifade etti. Seçim dönemindeki çalışmalar için Başkan Üzülmez’e teşekkür eden vekiller, Kartepe’nin Vizyon Projeleri ile ilgili de başkandan bilgi aldılar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826