Üzülmez'e ziyaretler devam ediyor
 Mesaisini tecrübesi ve bilgi birikimi ile Kartepe’nin geleceğini hazırlamak için harcayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, çeşitli kesimlerden gelen ziyaretçileri ile de fikir alış verişinde bulunarak ufkunu genişletmeye devam ediyor. İş ve siyaset dünyasından konuklarını makamında ağırlayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ziyaretçisi de eksik olmuyor.


Hafta içi ziyaretine gelen konuklarla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in misafirleri arasında Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Ankara’dan Halkbank AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Nurzeyid Keskin, Kartepe İlçe Garnizon Komutan vekili Kd. Bşçvş Kadir Kaya yer aldı.


Eşsiz doğal güzelliklere sahip Kocaeli’nin güzide ilçelerinden Kartepe’nin yerel yönetiminin emin ellerde olduğunu belirten ziyaretçilerin ilgisi ve iyi dileklerinden memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Üzülmez, “Vizyon projelerimizi hayata geçirmek için çıktığımız hizmet yolunda, değerli dost ve büyüklerimizin fikirleri de bizlere ışık olacaktır. Kartepe’nin her açıdan kendini geliştirecek projeleriyle adından daha sıklıkla bahsedilir ve tercih edilir bir hale getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Bu çalışma temposunda bizleri ziyaret eden dostlarımızla da moral ve güç bulmaktayız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817