banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ÜZÜLMEZ’İ DUYGULANDIRAN JEST
 Mezun olduğu okuldaki törene katılan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e okul idarecileri başkanı duygulandıran bir jest yaptı. Suadiye İlkokulu’nda kütüphane açılışında öğretmenlere taşınabilir şarj cihazı hediye eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e okul yönetimi de “Ortaokul diploması almaya hak kazananlar listesi”nin olduğu belgeyi hediye ett.

 

Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Genç Fikirler Platformu üyeleri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kitapsız kütüphane, kütüphanesiz okul kalmasın sloganıyla yaptığı çalışma kapsamında Suadiye İlkokulu’nda boş bir sınıfı kütüphaneye çevirdiler. Düzenledikleri yardım konserleri ile elde ettikleri gelir ve kitap bağışları ile duvar boyamasından bilgisayarına kadar tüm tefrişatı yapılan kütüphanenin açılışı da 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde gerçekleştirildi.

 

Suadiye İlkokulu’ndan 24 Kasım’da Kütüphane Açılışı

Suadiye İlkokulu’ndaki kütüphane açılış törenine okulun mezunlarından olan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, okul müdürü Hakan Bozan’ın onur konuğu olarak katıldı. Başkan Üzülmez, KOÜ Genç Fikirler Platformu öğrencileri, Suadiye İlkokulu idarecileri ve öğrencileri ile birlikte yeni tefriş edilen kütüphanenin açılış kurdelesini “Hayırlı olsun, teşekkür ediyorum” diyerek kesti.

 

Üzülmez; Beni okul yıllarıma götürdünüz

Başkan Üzülmez’in ilçedeki tüm öğretmenlere Öğretmenler Günü hediyesi olarak dağıtılacağı taşınabilir şarj cihazlarının dağıtımına da kütüphane açılışı yapılan Suadiye İlkokulu’ndan başlandı. Başkana hediyesi için teşekkür eden okul müdürü Bozan da, başkanın okul yıllarına ait bir hediye verdi. Ortaokul diploması almaya hak kazanan 1976-77 eğitim öğretim yılı öğrenci isimlerinin yer aldığı belge başkanı çok duygulandırdı. Bugün sizlerin oturduğu sıralarda yıllar önce öğrencisi olup, mezun olduğum okuluma böyle özel bir günde, kütüphane gibi güzel bir vesileyle katılmak ve aranızda olmak onur kaynağı benim için. Yarınlarımızın sahibi siz değerli çocuklarımıza ve sevgili öğretmenlerine teşekkürü borç bilirim. Bana özel olarak hazırladığınız “Ortaokul diploması almaya hak kazanan 1976-77 yılı öğrenci listesi” beni o yıllara götürdü ve duygulandırdı. Sağ olun var olun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826