banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

VAH, KERPE'M VAH...!
 Okulların kapanmasıyla birlikte tatil beldelerinde de hareketlilik yaşanmaya başladı. Kocaeli'nin en fazla ilgi gören tatil beldelerinden olan Kerpe'de de özellikle geçtiğimiz hafta sonu havanın da güzel olmasının etkisiyle büyük yoğunluk yaşandı. Kerpe'nin her iki plajı da deniz severler tarafından dolduruldu. Kerpe'ye gösterilen ilgili her geçen sene daha fazla olmasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin son zamanlarda yaptığı yatırımların etkisi büyük oldu. İzmit - Kandıra arası yolların ardından son olarak Kandıra - Kerpe arası da asfaltlanarak ulaşım daha kolay hale getirildi.

DEV BİR ÇÖPLÜK

Fakat, özellikle okulların kapanmasıyla evlerine yerleşen Kerpe sakinleri, toplanmayan çöpler nedeniyle oldukça dertliler. Adeta dev bir çöplüğe dönen Kerpe'ye, neden çöp toplama hizmeti verilmediğini merak ediyorlar.

"Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları neticesinde gördüğü talep oldukça artan Kerpe'ye, Kandıra Belediyesi tarafından neden hizmet verilmediği Kerpe' sakinleri ve tatilciler tarafından merak ediliyor.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826