Vakıf, İstihdam Bürosu Gibi

Vakıf Başkanı Mehmet Irak’ın geniş bir çevreye sahip olması nedeniyle iş bulmak isteyen gençler özgeçmişlerini içeren evrakları teslim ederek, kendilerine yardımcı olunmasını istiyorlar.

Mehmet Irak, kendilerine ulaşan her kese yardımcı olmaya çalıştıklarını ve bun yaparken kimsenin nereli olduklarına bakmadıklarını söyleyerek, “Bizim için yapılacak bir dua en değerli karşılıktır. Elimizden geldiği kadar çevremizi kullanarak, iş isteyenlere niteliklerine göre yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu güne kadar birçok gence yardımcı olduk ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Seçimlerde de belediye başkan adayı olmaya hazırlanan Mehmet Irak, insanlara yardımcı olmak için makamın önemli olmadığını, imkanı olan her kesin elinden geleni yapması gerektiğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817