VALİ AKSOY ŞEHİTLERİMİZİ HAVALİMANINDA KARŞILADI

Cengiz Topel Havaalanındaki karşılamaya; Vali  Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu,  Kocaeli Milletvekilleri; Fikri Işık Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır, Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Deniz Hava Üs Komutanı Tuğamiral Alper Yeniel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Cumhuriyet Başsavcıvekili Erdal Yücel, Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan,  Siyasi Parti İl Başkanları, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, askeri erkan, Şehit Aileleri ve Şehit yakınları katıldılar.

Vali  Hüseyin Aksoy şehitlerimizin ailesine başsağlığı dileklerinde bulunarak, acılarını paylaştı.


Vali Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Şehidlerimizden  Jandarma Astsubay Fatih Karagöz’ün naaş-ı Kartepe’ye, Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık’ın naaşı ise memleketi olan Düzce’ye son yolculuklarına uğurlanmak üzere dualarla gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817