banner2779
banner2752
banner2750

Vali Aksoy: "Tüm İnsanlığa Barış, Kardeşlik Ve Huzur Getirmesini Diliyorum"

          Değerli Kocaelili Hemşehrilerim;

          Sevinçleriyle, hüzünleriyle, mutluluk veren anıları ile bir yılı daha geride bırakıyor, huzur içinde yeni bir yıla daha siz değerli Kocaelilerle birlikte girmenin mutluluğunu yaşıyorum.

          2019 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

          Her yeni yıl, sorunların aşılması, aydınlık yarınlara ulaşılması yolunda inançları güçlendirir, beklentileri artırır, geçmişin değerlendirilmesi yapılarak, yeni atılımlar, değişimler için fırsat yaratır, insanların yarınlara umutla bakmasını sağlar.

          Yeni umutlarla karşıladığımız 2019 yılının da;  ümitlerimizin daha çok tazelendiği, çalışma azmimizin artarak yükseldiği, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde ülkemizin çok daha güzel günlere ulaştığı yıl olması hepimizin dileğidir.

          Türk Milleti, birlik ve dayanışma içinde bütün güçlükleri aşmış, çağdaşlaşma yolunda yılmadan çaba göstermiş ve Türkiye Cumhuriyeti’ni bugünkü düzeyine ulaştırmıştır.

          Amacımız, bu güzel vatan toprakları üzerinde, bu şanlı bayrağın altında, ortak bir kaderi paylaşarak, el ele, omuz omuza, gönül gönüle ve kardeşçe ülkemizi ve Kocaeli’yi hak ettiği noktaya taşımaktır.

          Yine içtenlikle inanıyorum ki, tarihin içinden süzülüp gelen, paylaşılmış acılar ve sevinçlerle harmanlanmış ve sayılamayacak kadar ortak paydayla perçinlenmiş kardeşliğimizi bozmaya hiçbir güç yetmeyecek ve ülkemiz dünya sahnesinde kendisine yakışan en ideal yeri alacaktır.

           Çünkü biz büyük ve erdemli bir medeniyetin mensuplarıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; değerli Kocaelili hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor, 2019 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

     

                                                                                  Hüseyin AKSOY

                                                                                  KOCAELİ VALİSİ 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751