VALİ AKSOY VE BAŞKAN KÖKEN, MUHTARLARI DİNLEDİ


Vali Aksoy, yaptığı ziyarette Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Prof. Dr.Turan Güneş Kültür merkezinde gerçekleşen programda ilçedeki proje ve çalışmaların yanı sıra mahalle muhtarlarının istek ve talepleri dinlendi.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kandıra’ya yaptığı ziyaret programında muhtarları dinledi. Vali Aksoy yaptığı konuşmada muhtarların önemine dikkat çekti. Devletle vatandaş arasında köprünün en önemli ayağını oluşturan muhtarların  vatandaşların sorunlarını taleplerini alan ve ilgili kurumlara aktararak  önemli görev yürüttüklerini anlatan Vali Aksoy, “19 Ekim Muhtarlar Gününü de tekrar kutladı.  Muhtarlarımızın yürüttüğü görev, tarihsel süreç içinde  önemli faaliyetleri ortaya koyan bir alan. Bu nedenle muhtarlarımızın yürüttüğü görevler günümüzde de farklılaşarak devam ediyor. Vatandaşların ihtiyaçlarını, sıkıntılarını bire bir onlarla iç içe yaşayan  sizler, en iyi şekilde görüp bizlere aktarıyorsunuz. Ziyaretimiz dolayısıyla muhtarlarımızı ve vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinleyeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal , Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, mahalle muhtarlarını dinledi.

Muhtarlardan gelen istek ve talepleri değerlendiren Başkan Ünal Köken, yaptıkları tüm çalışmaların ilçeyi daha iyi seviyelere çıkartmaya yönelik olduğunu belirterek muhtarlardan gelen yol yapım ve onarımla ilgili taleplerin belirlenen programlar ve imkanlar dahilinde en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.  Başta Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere yaptığımız tüm toplantılarda ilçemiz için faydası olacak karar ve çalışmaları görüşüyoruz diyen Başkan Köken, ilçemizdeki çalışmalarımız birlik ve beraberlik içinde sürecek dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817