Vali Ercan Topaca’dan Derince’de incelemeler

 

Derince’ye bir dizi ziyaret gerçekleştiren Kocaeli Valisi Ercan Topaca, ek bina yapımı düşünülen Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu ile Yavuz Sultan Mahallesi’nde yapımı tamamlanmak üzere olan Şükrü Aracı İlk ve Ortaokulu’nu inceledi

 

İlk ziyaret Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu’na

T.B.M.M. Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, geçtiğimiz günlerde Derince’ye bir dizi ziyaret gerçekleştirmiş ve ilçedeki eğitim kurumlarını dolaşarak, çalışmaları yerinde incelemişti. Milletvekili Işık’ın ardından bu kez Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Derince’ye gelerek buradaki bazı okullarda incelemelerde bulundu. İlk incelemeyi ek bina yapımı düşünülen Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu’na gerçekleştiren Vali Ercan Topaca’ya bu ziyaretinde Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli ve Kocaeli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Burhan Eres eşlik etti. Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu ek bina yapımı için okul bahçesinde incelemelerde bulunan Vali Topaca, burada yapılan çalışmaları detaylı bir şekilde gözlemleme imkanı buldu.

 

Şükrü Aracı İlk ve Ortaokulu açılışa hazır

Vali Ercan Topaca ve beraberindeki heyet Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu’ndaki incelemelerin ardından hayırsever işadamı İbrahim aracı tarafından yaptırılan Şükrü Aracı İlk ve Ortaokulu’na bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İşadamı İbrahim Aracı’nın da eşlik ettiği ziyarette okulda yer alan yapım ekibi ve okul yöneticileri yapılan çalışmalarla ilgili Vali Topaca’ya bilgilendirmede bulundular. 19 Eylül’de açılışı yapılması planlanan okulun sınıflarını ve çok amaçlı salonunu gezen Vali Topaca, işadamı İbrahim Aracı’nın Derince Yavuz Sultan Mahallesi’nde yaptırdığı 37 derslikli okulun çok önemli bir hizmet olduğunu belirterek merhum Şükrü Aracı adına yaptırılan eğitim kurumunun ilçeye ve ülkeye hayırlar getirmesini temenni etti. Okulun artık tamamlanmak üzere olduğunu belirten işadamı İbrahim Aracı da eğitim camiasına katkı sunmaktan dolayı onur duyduklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817