banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

VALİ  GÜZELOĞLU KÖRFEZ’DE İFTARA KATILDI
 Esentepe Mahallesi Vali Güzeloğlu’nu Ağırladı

Esentepe mahallesi yeni cami çok amaçlı salonda düzenlenen iftar programına Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Verilen Söz Tutuldu

İftar öncesi masaları tek tek dolaşarak Esentepe Mahallesi sakinlerine hayırlı Ramazanlar temennisinde bulunan Başkan Baran ve Vali Güzeloğlu’na vatandaşların ilgisi oldukça yoğundu. Aylar öncesinde namaz kılmak için Esentepe Mahallesi Yeni Camine gelen Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlucamiide gördüğü eksiklikleri not alarak Belediye Başkanı İsmail Baran ile birlikte kısa bir sürede tamamladı.

Bu çerçevede camii derneği ile birlikte iftar programında bir araya gelen Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Başkan Baran’a mahalle sakinleri ve camii derneği yöneticileri teşekkür ettiler.

Okunan ezanla birlikte oruçlarını açan protokol üyeleri ve vatandaşlar, edilen iftar duasına hep birlikte amin dedi. İftarın ardından protokol üyeleri ve beraberindekiler caminin bahçesinde çay içerek sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirdiler.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826