banner2779
banner2752
banner2750

VALİ GÜZELOĞLU, “ŞİMDİ KARTEPE ZAMANI”
 Üzülmez, Valiyi Kapıda Karşıladı

Kocaeli Valiliği tarafından ilçe bazlı yerel ve merkezi yatırımların değerlendirildiği toplantıların ilki Kartepe’de düzenlendi. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i ziyaret ederek, Kartepe ilçesinde devam eden çalışmalar ve projeler hakkında brifing aldı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez beraberinde Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte valiyi kapıda karşıladı.

İl Bürokratları da Hazır Bulundu

Sunum için belediye toplantı salonunda konuk edilen vali ve il bürokratlarına seslenen Vali Hasan Basri Güzeloğlu, “Bugün Kartepe ilçemizden başlayarak ilimizde devam eden ilçe bazlı yerel ve merkezi yatırımları değerlendirme, bu perspektifte gündemde olan yatırım hizmet ve planlama konularında devam eden çalışmaları inceleme, varsa tıkanıklık alanlarını giderme, özellikle ilçe belediyelerimiz bazında devam eden çalışmaları hep birlikte gözden geçirme amacıyla bugün ilk toplantımızı Kartepe’den başlatıyoruz. Çünkü Şimdi Kartepe Zamanı” dedi.

Validen önemli açıklamalar

Vali Güzeloğlu, “İlimizin her alanda daha iyiye, gelişmiş bir kent kimliğine doğru yürüyüşü devam ediyor. Bu çabayı inançla kararlılıkla sürdürüyor ve takip ediyoruz. Kocaeli’ de ki tüm kamu kurumlarımızın kalite hizmet standart belgeleri ve denetimlerini başlatmış bulunuyoruz. Kurum işleyişinin değil, halkla ilişkilerinin kalitesine bakarak Kocaeli Valiliğinin koyacağı kalite değerlemeleriyle bu süreçte sertifika alacak projenin ve projesinin içinde olacak. Bu kapsamda engellilerin binalarınıza erişimleri de var. Bu konuyla ilgili yakında bir Valilik Genelgesi  duyurulacağını” belirtti.

Projelerin yüzde 60’ı gerçekleşti

30 Mart 2014 seçimleri öncesi seçim beyannamesi ile yol haritalarını belirlediklerini ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kartepe’nin ihtiyaç duyduğu konularla ilgili çalışma yaptık. 41 vizyon projemizle yola çıkmıştık. Sunumumuzda da göreceğini üzere geçen 2 yıl süre içinde vaad edilenlerin yüzde 60’ın üzerinde yerine getirildiğini müşaade edeceksiniz. Nüfusa göre çok bakir olan ve tarihi de eski olması nedeniyle belediyecilik yatırımlarına en çok ihtiyaç duyulan ilçemizde çok çalışmamız gerekiyor. Bunun yanında mevcut yerel yönetimin şekillendireceği yeni bir ilçe olması nedeniyle Kartepe’de görev yapmak bize ayrı bir heyecan veriyor” dedi.

Üzülmez, Desteğinizi Bekliyorum

Belediye Başkanı Üzülmez, belediyecilik hizmetleri bakımından diğer ilçelerden daha çok yol kat ettiklerine dikkat çektiği konuşmasında, “Sanayisi ve ticareti ile öne çıkan ilimizde, Kartepe ilçesi, il ekonomisine ve bölge ekonomisine katkı koyan bir ilçemiz. Bu dönemde özellikle bir ülkenin gelişmişliği için sanayi ve ticaretin gerekliliğine inanan birisiyim. Kartepe ilçemiz, Allahın bahşettiği güzelliklere sahip ve turizm potansiyeli yüksek bir bölge. Çağımızda ülkelerin tanıtımında turizmin katkısını bilen biriyim. Bu anlamda ticaretin turizmle birleştirildiği bir vizyonu ilçemizde uygulamaktayız. Yatırımlarımızı anlatırken sizlerin bu manadaki çok değerli bilgi, katkı ve işlerimizin daha kolaylıkla yapılması noktasında önemli ve değerli hazirun önünde desteğinizi beklendiğimi belirtmek istiyorum. Bu önemli çalışmanın ilk ayağında Kartepe’de olmaktan gurur duyuyorum” diyerek sunuma geçti.

Kartepe Tanıtım Videosu İzlendi

Başkan Üzülmez’in konuşması sonrası Vali Güzeloğlu ve beraberindekiler Kartepe Turizm Videosunu ilgiyle izlediler. Toplantı Kartepe ilçesinde devam eden çalışmalar ve projeler hakkında brifing sunumu ile tamamlandı. 05.05.2016 Fotoğraflı ve Görüntülü Haber No:5264 NOT: Belediyemizle ilgili bütün haberleri www.kartepe.bel.tr.  İnternet adresimizden de takip edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751