VALİ GÜZELOĞLU’NDAN İLK ZİYARET BAŞKAN DOĞAN’A
 Son valiler kararnamesi ile Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, ilk belediye ziyaretini İzmit Belediyesi’ne yaptı.

Vali Güzeloğlu’nu Belsa önünde karşılayan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu da eşlik etti. 

 

İZMİT, ÜLKEMİZİN GÖZBEBEĞİ

 

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ı eski yıllardan tanıdığını belirterek “ Ben Gümüşhane Valisi iken, Başkan Doğan da milletvekili olarak görev yapmaktaydı. Kendisi de Gümüşhaneli olduğu için birlikte çalışma fırsatı bulmuştuk. Bugün de Kocaeli Valisi olarak yeniden kendisiyle birlikte çalışma fırsatı yakaladık. İzmit ilçemiz ülkemizin gözbebeği. Her açıdan örnek alınması gereken çalışmalar var. Başkanımızın şehrimize ve Türkiye’ye değer katan çok önemli çalışmaları var. Birlikte bu çalışmalarımızı devam ettirerek şehrimizi daha da iyiye götüreceğiz” dedi. 

 

YENİ BİR İZMİT, YENİ TÜRKİYE

 

Vali Güzeloğlu’nu İzmit halkı adına ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Doğan da “

Sizlere görev süreniz içerisinde sağlıklı sıhhatli huzur içerisinde olmanızı diliyoruz. Biz de İzmit Belediyesi olarak görev süremiz boyunca bir ekip anlayışı içerisinde İzmit’imizin Kocaeli’mizin halkımızın refahı, huzuru daha mutlu aileleri ile yaşaması için uğraşacağız. Bu uğraşlarımız sonucunda, inanıyoruz ki bizim yeni bir İzmit hedefimizin daha büyük fotoğrafı olan yeni Türkiye fotoğrafıyla bütünleşen onu destekleyen güçlendiren ve yarınlarda da bayrağımızın, ülkemizin, milletimizin daha güçlü ellerde olmasını sağlayan hedeflere ulaşırız.” şeklinde konuştu. Başkan Doğan, Vali Güzeloğlu’na daha sonra belediye binasını gezdir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817