VALİ KOCAELİ STADYUMUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU

İncelemede; Vali Aksoy’a Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ile Alikahya Atatürk Mahallesi Muhtarı Özgür Sarıca eşlik etti.

Vali Hüseyin Aksoy incelemede yaptığı açıklamalarında; “Yapımı tamamlanan Kocaeli stadyumunda incelemelerde bulunduk. Bu stadyumun yeni sezona yetiştirilmesi için Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz yoğun bir gayret içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Amacımız; sezonun ilk maçına Kocaeli Stadyumunu hazır hale getirmektir. Kocaelispor maçlarını burada oynayacak ve bu maçların en sağlıklı şekilde gerçekleşebilmesi için arkadaşlarımız yoğun bir gayret içerisinde çalışıyorlar. Bugün bu incelemelerde eksikliklerimizin olup olmadığını kontrol ediyoruz. Yaklaşık 150 milyon TL’yi aşan bir yatırımla Kocaeli’de gerçekleştirilen Kocaeli Stadyumunun ilimize ve Türk sporuna hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah güzel sonuçlara ulaşacak maçları burada hep birlikte izlemiş oluruz.” diyen Vali,   yapımı tamamlanan Kocaeli Stadyumunu gezerek, incelemelerde bulundu ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817