Vali Topaca Gebzelilerle meydanda buluştu!

Gebze Kent Meydanı’nı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte gezen Kocaeli Valisi Ercan Topaca, “Meydan çok güzel olmuş. Gebze’mize bu güzide meydanı kazandıran değerli belediye başkanımızı ve onun kıymetli ekibini kutlarım” dedi

KÖŞKER EŞLİK ETTİ

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Gebze Kent Meydanı’nda… Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve eşi Sevim Topaca, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte Gebze Kent Meydanı’na konuk oldu. Gebze Kaymakamı Salih Karabulut ve eşi Fatma Karabulut’un da eşlik ettiği gezide Vali Topaca, iftar sonrasında aileleriyle birlikte meydana akın eden Gebzelilerle sohbet etti. Meydanı dolduran Gebzelilerle sohbet eden Vali Topaca ve Başkan Köşker, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

HAYIRLI OLSUN

Gebze Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla 61 bin metrekare trafiğe kapalı alan üzerine yaptırılan Gebze Kent Meydanı’nı beğendiğini belirten Vali Ercan Topaca, “Gebzeli hemşerilerimizin aileleriyle özellikle akşamları gezip, dolaşabileceği güzide bir mekana kavuştu. Düzenlenen sosyal-kültürel etkinliklerle gece-gündüz hareketli bir ilçe haline gelen Gebze’mize bu güzide meydanı kazandıran değerli belediye başkanımızı ve onun kıymetli ekibini kutlarım. Meydan Gebze’mize hayırlı olsun” dedi. Vali Topaca, Başkan Köşker ile birlikte meydan içerisinde bulunan kültür merkezi, nikah salonları, cep sinemaları, kültür kompleksinde incelemelerde bulundu. Vali Topaca ayrıca, çalışmaların sürdüğü valilik makamı katını da Başkan Köşker ile birlikte gezdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817