VALİ TOPACA KANDIRA YA DA VEDA ETTİ
Hatay’a atanmasının ardından seri ziyaretler yaparak Kocaeli’yi gezen eski Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kandıra  Belediye Başkanı Ünal Köken’i makamında ziyaret ederek helallik aldı.

Resmi Gazete’de yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Hatay’a atanan Kocaeli Valisi Ercan Topaca, kent genelinde sürdürdüğü veda turlarına Kandıra’yı da dahil etti.  Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’i makamında ziyaret eden Topaca, helallik almasının ve hoş sohbetin ardından Kandıra’dan ayrıldı.

Yaptığı ziyaretlerde Kocaeli’nden güzel duygularla ayrıldığını dile getiren Vali Ercan Topaca, “Kocaeli’nde çok güzel anılarımız oldu. İyi bir görev süresi geçirdik. Bizim meslekte özellikle 4 yıldan sonra prensip olarak valizimiz her zaman hazırdır. Her tayin yeni bir hizmet mücadelesi ve heyecanı demek. Yeni görev yerimiz olan Hatay’da hizmetlere devam edeceğiz. Bizlere destek olan tüm belediye başkanlarımıza, görevli arkadaşlarımıza ve kent halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken tarafından eski vali Ercan Topaca’ya plaket takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817