Vali Topaca '' Muhtarlar Devletimizin Kılcal Damarlarıdır''
Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Kocaeli Valisi Ercan Topaca'yı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyaretten dolayı Kocaeli Valisi Ercan Topaca ,Körfez  Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk ve yönetimine  teşekkür etti.


Körfez Muhtarlar Dernek Başkanı Engin Öztürk ,Vali Ercan Topaca'ya teşekkür ederek Muhtarlık yaparken karşılaştıkları sıkıntılar hakkında Vali Topaca'yı bilgilendirdi.


Ziyarette yapılan konuşmada Vali Topaca '' Muhtarlar Devletimizin Kılcal Damarlarıdır'' dedi.


Topaca'' Ben muhtarlarımızın toplum yaşamı içinde ne kadar önemli bir yer tuttuklarını biliyorum. Ben muhtarlarımızın ne kadar zor şartlar altında, kimsenin onlara "Neden yapmadın?" diye hesabını soramayacağı bir çok hizmeti gönüllü olarak yaptıklarını biliyorum. Ben muhtarlarımızın mahalle sakinlerinin dertleri ile dertlendiklerini biliyorum.Ve ben muhtarlarımızın hemen hepsinin vatanlarını seven ve amaçları hizmet olan bir gönüllü ordusu olduğunu biliyorum. dedi.

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817