VALİ VE BAŞKAN’DAN ESELER’E ZİYARET

 

Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Eseler Köyünü ziyaret ettiler. Muhtar Sadık Savurtaş ve köylüler, Vali Topaca ve Başkan Doğan’ı sıcak ve samimi bir şekilde karşıladılar.

 

KÖYDE KAHVALTI

 

Belediye Meclis üyesi İbrahim Elgin’in de yer aldığı ziyarette, köylüler Vali ve Belediye Başkanı için  kahvaltı hazırladılar. Tamamen doğal ürünlerden oluşan kahvaltı için Başkan Doğan, köylülere teşekkür etti. Belediye Başkanı Doğan, 2014 yerel seçimleri sonrası köylerin İzmit Belediyesi’ne bağlanacağını ve bundan böyle  hizmetleri belediye olarak kendilerinin götüreceğini belirterek” Uzun zamandan beri köyleri ziyaret ederek durum tespiti yapıyoruz. Bu bağlamda sayın Valimizle birlikte Eseler Köyünü ziyaret ettik. Planlama yapmak ve vatandaşların istek ve şikayetlerini dinlemek açısından oldukça yararlı bir ziyaret oldu” dedi. Vali Topaca da köylerde önemli hizmetler yapıldığını ,bundan böyle hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi. Ziyaret sırasında Eseler köyü sakinleri Vali Topaca’ya İZAYDAŞ yakınlarındaki bir taş ocağının geceleri de çalıştığını  belirtip bundan rahatsızlık duyduklarını söylediler. Kocaeli Valisi de Çevre İl Müdürü’nü arayarak konuyla ilgilenmesini istedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817