banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

VALİ YARDIMCISI AÇIKLADI! KOCAELİ'DE OKULLAR YARIN TATİL Mİ?
 Yoğun kar yağışı ilimizde bir kez daha etkisini gösterdi. Öğleden önce karla karışık yağmur şeklinde başlayan yağış, kara dönüştü. Peki okullar tatil olacak mı?


Yoğun kar yağışı ve soğuk hava, sıcak geçen hafta sonunun ardından bir kez daha etkisini gösterdi. Öğleden önce karla karışık yağmur şeklinde başlayan yağış, öğleden sonra yerini yoğun kar yağışına bıraktı. Geçtiğimiz haftanın tamamına yakınını kar tatiliyle geçiren öğrencilerle aileleri, kar tatili olup olmayacağını merak etmeye başladı.

 

METEOROLOJİ RAPORU

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün raporuna göre kar yağışı bugünle sınırlı. Öğle saatlerinden itibaren etkili olan yağışın yarına kadar devam etmesi beklenmiyor. Meteoroloji raporuna göre hava sıcaklığı en düşük 1 derece olarak ölçülecek. Bu nedenle il genelinde buzlanma beklenmediği bildirildi.

 

TATİL KARARI VAR MI?

Doğal afetlerden sorumlu Vali Yardımcısı Abdullah Etil, kar yağışıyla ilgili durum ve okulların tatil olup olmayacağı konusunda açıklama yaptı. Etil, meteoroloji raporunda olağanüstü bir duruma rastlanmadığını belirtti. Rapora göre buzlanma tehlikesi olmadığını anlatan Etil, raporlar doğrultusunda tatil kararına gerek görülmediğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826