VALİ YARDIMCISINDAN DUYGUSAL VEDA
 İçişleri Bakanlığı’nın son kararnamesiyle, Adana Vali Yardımcılığı görevine atanan Kocaeli Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a veda ziyaretinde bulundu.

Vali Yardımcısı Şükrü Çakır’a ziyaretinde başkanlığını yürüttüğü kısa adı BİLKİ-DER olan Bilim ve Kitap Dostları Derneği yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

 

ABİMİZ OLARAK GÖRDÜK

           

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ını sıcak karşılamasıyla başlayan ziyarette zaman zaman duygusal anlar yaşandı. Nazik ziyaretleri için kendisine teşekkür eden Başkan Doğan

“ Bu ziyaret her ne kadar veda ziyareti gibi görünse de biz öyle görmüyoruz.  Atamaları sebebiyle Adana’ya gidecekler fakat bizim arzumuz en kısa zamanda tekrar buralara dönmeleridir. Kendilerinin burada bulunduğu süre içerisinde mevcut görevlerinin dışında özellikle sosyal ve kültürel yönleriyle şehrimizde güzel değerler kattılar. Bizler de kendisiyle çok güzel, çok yakın diyaloglar kurduk, kendisini bir vali yardımcısının ötesinde bir abi gibi gördük” diyerek kendisine duydukları sevgiyi ve saygıyı dile getirdi.

 

ŞEHRİMİZE KATKILARI BÜYÜK

 

 “Birlikte çok güzel çalışmalar gerçekleştirdik” diyen Doğan “ resmi görevinde yapmış oldukları hizmetlerin dışında özellikle kurdukları dernek ve bu derneğin şehrimize kültürel olarak katkısı, okumaya ve bilgiye verdikleri değer takdire layıktır. Belediyemiz tarafından verilen konağı tamamen kendi çabalarıyla, kendi uğraşlarıyla dernek haline getirmeleri bizim için çok değerlidir. Hem şehrimize yapmış oldukları hizmetleri için hem de bu alanda yaptıkları yönlendirme ve katkılarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

KOCAELİ SEVDALISI OLDUK

 

Sıcak karşılamaları ve güzel düşünceleri karşısından duyduğu mutluluğu dile getiren  Vali Yardımcısı Şükrü Çakır da “ buraya gelip ekmeğini suyunu içerek Kocaeli sevdalısı olduk. İnşallah bu sevda Adana’ da da değişmeyecek. Bir gözümüz bir kulağımız hep burada olacak. Burada bulunduğumuz süre boyunca özellikle sizlerin güler yüzünüzü ve desteğinizi unutmayacağız”  şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817