Vali Yardımcısından Ellibeş'e ziyaret
 



Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, emekliye ayrılacak olan Kocaeli Vali Yardımcısı Mustafa Pekdemir'i misafir etti. Başkan Mehmet Ellibeş, veda ziyaretinde bulunan Pekdemir'e ,Gölcük’te Kaymakam olarak 6 yıl,Kocaeli Vali Yardımcısı olarakta 3 yıl görev yaptınız ve toplam 9 yıllık süreçte Kocaeli kentimizin bir hemşerisi oldunuz.Yapmış olduğu görev ve hizmetlerinize,bilgi ,deneyim ve tecrübelerinizi bizlerle paylaştığınızdan dolayı teşekkür ediyor ve bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum dedi.

İlimizde 6 yıl boyunca Gölcük Kaymakamlığı görevini yürüttükten sonra yaklaşık 3 yıl önce Kocaeli Vali Yardımcılığı'na atanan Mustafa Pekdemir,. Kocaeli'nde uzun yıllar görev yaptım,bu süreçte 6 yıl Gölcükte Kaymakam olarak görev yaptım. Bu süreçte Belediye Başkan’ı Mehmet Ellibeş ve diğer İlçe Protokolüne kendisine olan yakın ilgisi nedeniyle teşekkür ediyorum.Ayrıca Kocaeli Vali Yardımcılığım süresi içinde İlde de aynı ilgi ve sevgiyi gördüm ve yaşadım bundan dolayı çok memnunum ve mutluyum.Emekli olduktan sonrada Kocaeli’nde Gölcük’te olacağım yani emekliye ayrılmam bu kentten ayrılacağım anlamı taşımıyor,her zaman sizlerle birlikte olmaya devam edeceğim dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Vali Yardımcısı Mustafa Pekdemir’e özel mine işlemeli çini ibrik hediye etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817