banner2779
banner2752
banner2750

VALİ YAVUZ GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURMAYA DEVAM EDİYOR

                              Vali Yavuz’un İlk Ziyareti Şehit Yakınları ile Gazilere Oldu

Şehitlerimizin emanetleriyle bir araya gelen ve onlara özel bir ilgi gösteren Vali Seddar Yavuz; Darıca ilçemizde ikamet eden Şehitlerimiz; Murat Altay, Tuncay Yıldırım ve Yakup Gitmez’in ailelerini ziyaret ettiler.

Şehitlerimizin emanetlerine bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını sorarak sabırlar dileyen Vali Yavuz, Şehitlerimiz en kıymetli değerlerimizdir. Bizler aziz şehitlerimizin büyük fedakarlıkları sayesinde ülkemizde huzur ve güven içerisinde yaşayabiliyoruz. Bizler ne yaparsak yapalım, şehitlerimizin, şehit ailelerimizin hakkını ödeyemeyiz. Allah sabırlar versin. Şefaatine nail eylesin.” diyerek, Mübarek Ramazan ayının huzur ve sağlık içerisinde geçirilmesi temennisinde bulundu.

Gazilerimizin gönlünü almayı ihmal etmeyen, hal ve hatırlarını sorarak dualarını alan Vali Yavuz, Gazilerimiz; Hakverdi Aydın ve Ramazan Demir’i hanelerinde ziyaret etti. Gaziliğin onur ve şerefini yaşayan gazilere her zaman borçlu olduklarını belirten Vali Yavuz: Şehitlik ve Gazilik, milletimiz için şereflerin en yücesidir. Gazilerimiz, cesaretin ve fedakârlığın sembolleri, ülkemizin medarı iftiharıdır. Sizleri seviyoruz.” diyerek, sağlıklı bir ömür temennisinde bulundu.


Böyle müstesna bir zaman diliminde ziyaret edilmenin ve hatırlanmanın onurunu yaşadıklarını belirten gazilerimiz ve şehit aileleri: “Bizlere her zaman kapılarınızı ve gönlünüzü açıyorsunuz. Dertlerimize çözüm arıyorsunuz. Allah sizlerden razı olsun.” diyerek, Vali Yavuz’a, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için memnuniyetlerini belirttiler.

İhtiyaç Sahibi Ailelerin Sıkıntıları Giderildi


Vali Seddar Yavuz, Ramazan ayının yardımlaşma ve paylaşma ayı olması nedeniyle özellikle bu ayda sıkıntı ve darda kalan bir aile kalmaması için ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek kimsesizlerin kimi olmaya devam etti.


Şehitlerimizin aileleri ve Gazilerimize yapılan ziyaretlerin ardından Vali Yavuz, Darıca ilçesinde Yetim, Yaşlı, Engelli ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan 14 aileyi evlerinde ziyaret ederek, Ramazan aylarını kutladı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Seddar Yavuz, yapılması gerekenler noktasında gerekli talimatları verdi.

Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirten Vali Yavuz: “Gönülden Gönüle” projemiz kapsamında bugün Darıca ilçemizde 3 şehit ailesi, 2 gazi ailesi, 1 yaşlı, 6 engelli, 1 yetim ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan 14 aile olmak üzere toplam 27 ailemizi hanelerinde ziyaret ederek ihtiyaç ve sorunlarını giderdik.” dedi.


Hane ziyaretleri esnasında cadde ve sokaklarda karşılaştığı vatandaşlarla muhabbette bulunan Vali Yavuz, kendilerini sevinçle karşılayan çocuklarla da bir süre sohbet etti. Çocukların bu sevgilerine karşılıksız kalmayan Vali Yavuz, onlara çeşitli armağanlar vererek sevindirdi.

Vali Seddar Yavuz’un daha önce görev yaptığı yerlerde de başarı ile uyguladığı projelerinden biri olan “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik olarak başlatılan; Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızın gönüllerini almak, devletimizin şefkatli yüzünü ve sıcak elini hissettirmek, insanlarımızın gönlüne girmek, toplumsal duyarlılık oluşturmak, ihtiyaç sahiplerinin taleplerinin kısa sürede çözülerek toplumun refah seviyesini arttırmak, devlet ve halk arasındaki bağı güçlendirmek, sorunları yerinde incelemek ve kalıcı çözümler üretmek, maddi ve manevi sıkıntılarını gidermek, toplumsal değerlerin varlığını hissettirmek amacıyla, Darıca ilçemizdeki 27 aileye daha yaptıkları ziyaretlerle beraber, Sayın Valimiz bu güne kadar ilimizde 694 aileyi evlerinde ziyaret edip, hal ve hatırlarını sorarak kimsesizlerin kimi olmaya devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751