banner2779
banner2752
banner2750

Vali Yavuz: "Tüm halkımızın Kurban Bayramı Kutlu Olsun"

Bu kutlu günlerde ailemiz ve akrabalarımız başta olmak üzere sevgi halkamızın içine yoksulları, hastaları, garipleri de eklemek, bayramın şanına yaraşır güzel hasletlerimizdir.

Her türlü dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, dostluk ve hoşgörü duygularının güçlendiği, sevinç ve mutluluğun aziz milletimizce yaşandığı bayram günlerini eş, dost ve akrabalarımız ile yaşamak, yardıma muhtaç ve yalnız yaşayan vatandaşlarımızın yanında olmak, inancımızın ve kültürümüzün bir gereğidir.

İnanıyorum ki, milletçe birlik ve beraberlik içinde idrak ettiğimiz bu özel günler aziz milletimizin yüreğine ferahlık ve huzur verecek, toplumsal dayanışmamızı derinleştirecek ve kardeşlik ruhumuzu güçlendirecektir.

Ülke olarak, sınırlarımızın içinde ve dışında huzurumuza kast eden terörle ve teröristlerle, ülkemize yönelik ekonomik saldırıyla mücadeleyi kararlılıkla sürdürdüğümüz bu zorlu süreçte idrak ettiğimiz Kurban Bayramı vesilesi ile vurgulamak istiyorum ki; birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik girişimler, beyhude bir çabadan öteye geçemeyecektir, milli ve dini duyguları, inançları, örf ve adetleriyle ülkemiz, daima birlik içinde, iri ve diri olacaktır.

Vatandaşlarımızın, Kurban Bayramı’nı rahat, güvenli ve huzur içinde geçirmeleri için gerekli tüm önlemleri almış bulunmaktayız. Sağlık, esenlik içerisinde daha nice bayramlara ulaşmamızı, kesilen kurbanlar ve edilen duaların kabulünü Yüce Allah'tan diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Kurban Bayramımızın, Ülkemize, milletimize huzur getirmesini temenni ediyor, ülkesi ve vatanı için canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anarken, hizmet etmekten onur ve mutluluk duyduğum siz değerli Kocaelili hemşehrilerimin ve tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751