banner2779
banner2752
banner2750

VALİDEN DOKTORLARA TEŞEKKÜR BELGESİ

Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy; İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Özel Yüzyıl Hastanesi Başhekimi Lütfü Çetinkaya, Özel Aile Konak Hastanesi Başhekimi M. Veysel Besnili,  Özel Medikal Park Gebze Hastanesi Başhekimi Nihat Taşdemir, Özel Gebze Merkez Hastanesi Başhekimi Koray Topçu, Özel Konak Hastanesi Başhekimi Özlem Bilgin, Özel Yüzyıl Hastanesinde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Çiğdem Kılıç, Özel Aile Konak Hastanesinde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emel Bilici, Özel Medikal Park Gebze Hastanesinde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Azize Turhan, Özel Gebze Merkez Hastanesinde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Cihangir Ay ve Özel Konak Hastanesinde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Gülçin Uğurel Aydar’ı   kabul etti.

 Vali Hüseyin Aksoy ise yaptığı konuşmalarında; “ Kamu hastanelerimizdeki doktorlarımıza normal doğum yaptırma oranlarının yüksekliği nedeniyle başarı belgesi vermiştik. Özel hastanelerimizde de bu konuda duyarlılık gösteren hekimlerimize de başarı belgesi vermek istedik. Bu konuda Sağlık Bakanlığımız konuyu hassasiyetle takip ediyor. Bazen hekimlerimiz zorunluluk durumunda sezaryenle doğum yaptırmak zorunda kalabiliyor. Normal doğum konusunda aileleri de bilinçlendirmek gerekiyor. Kocaeli olarak normal doğumda Türkiye ortalamasının üzerindeyiz. Dünya Sağlık Örgütünün ortaya koyduğu kriterleri yakalama adına bu çalışmalar önemli. İnşallah bu yaptığımız çalışma diğer hekimlerimizi de özendirir. diyen Sayın Valimiz doktorlarımıza normal doğum konusunda gösterdikleri  hassasiyetleri nedeniyle teşekkür etti.

Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, 2018 yılının ilk altı ayında “Normal Yolla Doğum Yaptırma Oranı Yüksek Olan” Özel Yüzyıl Hastanesinde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Çiğdem Kılıç, Özel Aile Konak Hastanesinde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emel Bilici, Özel Medikal Park Gebze Hastanesinde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Azize Turhan, Özel Gebze Merkez Hastanesinde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Cihangir Ay ve Özel Konak Hastanesinde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Gülçin Uğurel Aydar’ı tebrik ederek, teşekkür belgelerini verdi ve başarılarının devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751