Vanto ve ekibi Ak Parti de
 Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Gençlik Kolları Turgut Özal Mahalle Başkanı Bahattin Vanto ve ekibi, CHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçti. Siyasi hayatına AK Partide devam etme kararı alan Vanto ve ekibine rozetlerini AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar ve Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık taktı.

 

OMUZ OMUZA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Ak Parti Dilovası İlçe Teşkilatında önceki gün ilçenin tanınan ailelerinden Bahattin Vanto 2014 Yerel Seçimlerinde Ak Parti'yi Destekleme kararı aldı. Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık yaptığı açıklamada, CHP den istifa ederek, AK Parti’ye katılan Vanto ailesine 2014 Yerel Seçimlerde AK Partiyi destekleyeceğini belirterek AK Parti'ye katılanlara teşekkür eden Şık, "Bundan sonra inşallah omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz."dedi.

 

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ayrıca 2014 Yerel Seçimlerde İlçemizde birlik ve beraberlik ile seçimi kazanacağını belirten Ak Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Ali Toltar, "Katılım yapan Bahattin Vanto ve ekibine bizlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum."dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817