VATAN KARGO KÖRFEZ'DE AÇILDI

Körfez İlçe Güney Mahallesi Saatçi Sokak üzerinde hizmet verecek olan Kargo Şubesi, kargo alım-dağıtım işlerine başladı. Son teknolojiye uygun olarak ülke genelinde dağıtım ağını kuran Vatan Kargo; tanıtım amacıyla kargo gönderimlerinde çok uygun fiyat tarifesi uyguluyor.

Adresten kargoları alarak adresine teslim eden Vatan Kargo Körfez Şubesi; güler yüzlü ve kendi alanında tecrübeli kadrosuyla hizmet veriyor. 'Müşteri memnuniyetini' en ön planda tutacaklarını söyleyen Vatan Kargo Körfez Şube Sorumlusu ve Müdürü genç girişimci iş kadını  Havva Gülşah Başer,  ellerinden gelen hizmetin en iyisini yapmak için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti.  Havva Gülşah Başer, " Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak adına hizmet vermiş olduğumuz alanda;  lider bir marka olma yolunda gereken tüm uygulamaları benimseyerek ilerlemeye devam ediyoruz.  Kocaeli şehri ve çevresinde hizmetlerini sunan bir firma olarak rekabet içerisinde olduğumuz tüm firmaların önünde yer alacak hizmetlerden yararlanmanızı sağlıyoruz. Standart kargo sektöründeki firmalardan biri olmamak adına sadece ürün ve hizmet desteği veren bir firma olmanın ötesinde her zaman destek alabileceğiniz bir firma olmak adına da hizmetlerimizi genişleterek sizlere sunuyoruz. İhtiyaç duyduğunuz her anda bizlere iletişim adreslerimizden ulaşarak destek alabilirsiniz. "dedi. Vatan Kargo Körfez Şube Sorumlusu ve Müdürü genç girişimci iş kadını  Havva Gülşah Başer'e eşi Necati Başer'de her türlü konuda destek veriyor: hizmetlerinde eşini yalnız bırakmıyor; el ele vererek başarılı hizmetlere imza atmak için gayret gösteriyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817