banner2779
banner2752
banner2750

“Vatan Size Minnettar”

19 Eylül Gaziler Günü

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde Yelken Kafe’de gerçekleşen programda ilçe protokolü ve gazilerimiz bir araya geldi. 19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen bu anlamlı buluşmaya Başkan Aygün’ün yanı sıra Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Garnizon Komutanı Vekili Dz. Albay Hikmet Girgin, İlçe Emniyet Müdür Vekili Teoman Yaman, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, Derince İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Kızıltaş, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Şaban Arlı, Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık, Derince Sosyal Hizmetler Müdürü Erhan Bilir, meclis üyeleri, muhtarlar, Derinceli Gaziler, gazilerimiz ve şehitlerimizin aileleri katıldı.

Başkan Aygün’den Mesajlar

Programa katılanlarla tek tek sohbet edip, hal hatır soran Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, konuşmasında “Bugün ülkemizde huzur içerisinde yaşıyorsak hiç kuşkusuz bunu kahramanca görev yapan gazilerimiz ve şehitlerimize borçluyuz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, ülkemizin onurudur. Rabbim bu cennet vatanı bizlere emanet eden gazilerimizden ve şehitlerimizden razı olsun. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da emanetlerini muhafaza etmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve kıymetli gazilerimizi bir kez daha minnetle anıyorum” dedi. Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar ve Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık da günün anlam ve önemine binaen birer konuşma yaparak Gaziler Günü’nü kutladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751