VATANDAŞ BAŞVURUYOR EKİPLER ASFALTLIYOR
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, alt yapı çalışmaları ve fiziki nedenler nedeni ile bozulan yolları düzeltme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

KENT GENELİNDE

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, kent içindeki bozulmuş yolları yenileme ve asfaltlama çalışmaları yapıyor. Özellikle altyapı çalışmaları nedeni ile bozulan yollar ekipler tarafından asfalt atılıp yeniden ulaşıma hazır hale getiriliyor.

 

KEŞİF ÇALIŞMASI

Asfalt çalışmaları vatandaşların dilekçe ve şahsi başvurularına istinaden gerçekleşiyor. Keşif çalışması yapan ekipler ardından sorunlu bölgeyi çıkartıyor. Çıkartılan bölgede var olan su gibi malzemeler alınıp dolgu yapılıyor. Ardından asfalt dökülen yol vatandaşların hizmetine sunuluyor.

 

ALT YAPI ÇALIŞMALARI ÜZERİNE

Bu kapsamda İzmit merkez Salim Dervişoğlu Caddesi’nde de bozulan yollar yama yapıldı. Yollara yapılan yama çalışmaları ayrıca UKOME tarafından izin verilen yollara gerçekleştiriliyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817