banner2779
banner2752
banner2750

VATANDAŞ ÇAĞIRDI, BAŞKAN GİTTİ
 


Vatandaşlardan gelen davet üzerine siteyi ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, Fen İşleri Müdürü İsmet Kuntaş, Nikomedia Site Yöneticisi Güner Kizir ve Sıdıka Cebeci eşlik etti. Site sakinleri ile sohbet eden Doğan, davetleri için site sakinlerine teşekkür ederek “İzmit’e hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.


Bölgelerinin hızla geliştiğini dile getiren site sakinleri davetlerini kırmayarak kendilerini ziyarete gelen Başkan Doğan’a teşekkür ettiler. Bölgede park ihtiyacı olduğunu belirten site sakinleri “çocuklarımız yolda oynamak zorunda kalıyorlar” diyerek Başkan Doğan’a taleplerini iletiler.


Başkan Doğan, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk’e talimat vererek bölgeye park yapılması için talimat verdi. Tüysüzler Mahallesi’nde önemli işler yaptıklarının altın çizen Doğan “en büyük park, en büyük mahalle konağı, en fazla asfalt ve parke çalışmasını Tüysüzler Mahallesi’nde gerçekleştirdik.. Ayrıca çok sayıda imar yolları açtık, açmaya devam ediyoruz” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751