Vatandaş : Devlet verdiği sözü tutsun

Geçtiğimiz hafta Yukarı Hereke’de oluşan ve 15 evin çatısını uçuran hortumda büyük panik yaşanmıştı. Maddi hasarların oluştuğu bölgede Vali Ercan Topca, Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu vatandaşlarla bir araya geldi. Hayatlarında ilk defa böyle bir olayla karşılaşan Yukarı Herekeliler, olayın bitmesinin ardından Kocaeli Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Körfez Kaymakamlığı ve Körfez Belediyesi yetkililerinin hemen bölgeye gelerek, gerekli yardımları yaptıklarını belirtmişti.

DEVLET SÖZÜNÜ TUTMADI

Hortum mağduru Cengiz Temel açıklamasında;” Vali bey, hasar tespitini yaptıklarını ve bu hasarların valilik tarafından karşılanacağını söyledi. Ancak bizim üzerimizde kredili araba bulunduğunu iddia ederek devlet yardım alamayacağımızı belirtti. Valiliğe giderek defalarca sözlü ve yazılı mağduriyetimi dile getirmeme rağmen kimse hiç birsey yapmıyor. Üzerimizde bulunan aracın kredisi var krediyi kim ödeyecek. Orada yaşanan felakette herşeyimiz zarar gördü. Bize kim yardım edecek”dedi. Ahmet YARAR





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin öztürk 11 yıl önce

örnek gazetecilik bu olmalı doğru ve seri haberlerinizden dolayı yürekten kutlarım sayın ahmet yarar bey..

banner2817