Vatandaşın Ayağına Gidip  Sorunları Yerinde Tespit Ediyorlar.!

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt arasındaki uyum büyük dikkat çekiyor.

Hemen her programa birlikte katılan, mahallelerde yapılan esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile öne çıkan Söğüt ve Tuna, bugün de Yeniyalı Mahallesi’nde incelemelerde bulundular.

Körfez Belediyesi’nin yetkili birim sorumluları, mahalle muhtarı, mahallenin meclis üyesi, Ak Parti Mahalle Başkanı ve ilçe yöneticileriyle da yapılan incelemede hazır bulundu.

BU KEZ YENİYALI’YA GİTTİLER

Belediye başkanı Şener Söğüt ve ilçe başkanı Ramazan Tuna, yaptıkları Yeniyalı turu sırasında bölgenin sorunlarını yerinde tespit ederek çözüm buluyor.

Ayrıca mahalle sakinleri ile yapılan görüşmelerde iletilen talepleri de alan Başkanlar, sıkıntıların çözümü ile ilgili yetkili birimlerle bizzat bağlantıya geçerek eksiğin giderilmesi için girişimde bulunuyor.

BAŞKAN SÖĞÜT RAPOR İSTİYOR!

Bu arada belediye başkanı Şener Söğüt ile ilçe başkanı Ramazan Tuna, bu tespitlerin ardından örnek bir çalışmaya daha imza atıyor. Özellikle vatandaşlardan gelen taleplerle ilgili başlatılan işlerin yerine getirilip getirilmediği, başladıysa hangi aşamada olduğu, işin ne zaman tamamlanacağı gibi durumlarla ilgili de denetime önem veriliyor.

ÇALIŞMA MUTLAKA BİTİYOR

Mahallelerde tespit edilen her sorun ve vatandaşların ilettiği taleplerin yüzde 100 anlamında yerine getirilmesi için uğraşan başkanlar; Şener Söğüt ve Ramazan Tuna, milletle kurdukları bu yakın diyalog sayesinde Körfezlilerin takdirini kazanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817