banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 Vatandaşlara kentsel dönüşüm anlatılıyor
 Vatandaşlara kentsel dönüşüm anlatılıyor

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Valiliği birlikte 306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun’u vatandaşlara anlatıyor. 12 ilçede düzenlenen toplantılarda yerel yönetimler, mahalle muhtarları ve vatandaşlar kentsel dönüşüm hakkında bilgilendiriliyor.

 

12 İLÇEDE YAPILACAK

Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Planlama Şube Müdürlüğü ile Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen toplantılar Kocaeli’nin 12 ilçesinde gerçekleştiriliyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantılarda 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun detaylarıyla anlatılıyor.

 

AMAÇ VE HEDEF

Düzenlenen seminerlerde vatandaşlara kentsel dönüşümün amacı ve hedefi anlatılıyor. Kanun kapsamında riskli yapı tespiti süreci, sürece itiraz konuları aktarılıyor. Ayrıca yıkım süreci, anlaşma süreci,  mali haklar ve riskli alanların nasıl belirleneceği hususlarında bilgiler veriliyor.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826